Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta käynnistyy taas 8.8.2024

 

Kokkolan 4H-Yhdistys järjestää iltapäivätoimintaa yhteistyössä Kokkolan kaupungin ja alakoulujen kanssa. Kaupunki vastaa, että toiminta on lainmukaista sekä järjestää tilat, välipalan seka päättää hoitomaksuista ja tekee päätökset osanottajista. Käytännössä kaikki 1-2 luokkalaiset pääsevät mukaan toimintaan. Kerho toimii  klo. 12-17.00 välisen ajan.

Iltapäivähoidosta peritään maksu käytön mukaan jälkikäteen. maksut ovat 90,-/kk tai 70,-/12 pvä tai alle (sisaralennus -20%).
Ip-ohjaajilla on huoltajien yhteystiedot, jotka on saatu hakemuslomakkeista. Muutokset tulee ilmoittaa ohjaajille välittömästi. Mikäli maksun hoitaa joku muu taho esim. perusturvavirasto, laskutusosoitteen ja yhteyshenkilön nimen tulee ilmoittaa ip-kerhoon. Laskujen eräpäivä on n. seuraavan kuukauden 14. päivä.  Toiminta koostuu leikeistä, liikunnasta, askartelusta, retkistä yms. Käytännön asioista (ruokavalio, läksyjen teko ym.) tulee sopia suoraan ohjaajien kanssa.

Toivottavaa on, että huoltajat pitävät yhteyttä ohjaajiin kaikissa lapsen hoitoa koskevissa asioissa. Erityisen tärkeää on aina etukäteen ilmoittaa, milloin lapsi tulee hoitoon, jos hoidon tarve on epäsäännöllistä. Samoin poissaoloista tulee ilmoittaa ohjaajille. 

Hakulomake köytyy Kokkolan kaupungin www.kokkola.fi-sivuilta!

 

Kokkolan 4H-yhdistys järjestää iltapäivätoimintaa seuraavissa paikoissa

 

Iltapäiväkerhon ohjaajat tavoittaa parhaiten klo. 12.00 ( 11.00 )-16.00 ( tekstiviestejä voi laittaa muulloin ). Ohjaajien lisäksi ip-toiminnassa voi olla työssäoppijoita, harjoittelijoita ym.

Koivuhaan iltapäivätoiminta, ent. EHAn tilat, käynti neuvolan ja Koivutuvan välistä.
puh.  040 5187 609
Ohjaajat Rene Ojala ja Minna Paasila

Ykspihlajan koulun iltapäivätoiminta
puh.  040 3562 102
Ohjaaja  Maria Kronqvist