Iltapäivätoiminta

Torkinmäen ip Elban luontoiltapäivätoiminnassa joulukuussa.
Kevätretki tehtiin Ohtakariin.

Iltapäivätoiminta käynnistyy taas 11.8.2021!

 

Kokkolan 4H-Yhdistys järjestää iltapäivätoimintaa yhteistyössä Kokkolan kaupungin ja alakoulujen kanssa. Kaupunki vastaa, että toiminta on lainmukaista sekä järjestää tilat, välipalan seka päättää hoitomaksuista ja tekee päätökset osanottajista. Käytännössä kaikki 1-2 luokkalaiset pääsevät mukaan toimintaan. Kerho toimii  klo. 12-17.00 välisen ajan.

Iltapäivähoidosta peritään maksu käytön mukaan jälkikäteen. maksut ovat 80,-/kk tai 60,-/12 pvä tai alle (sisaralennus -20%).
Ip-ohjaajilla on huoltajien yhteystiedot, jotka on saatu hakemuslomakkeista. Muutokset tulee ilmoittaa ohjaajille välittömästi. Mikäli maksun hoitaa joku muu taho esim. perusturvavirasto, laskutusosoitteen ja yhteyshenkilön nimen tulee ilmoittaa ip-kerhoon. Laskujen eräpäivä on n. seuraavan kuukauden 14. päivä.  Toiminta koostuu leikeistä, liikunnasta, askartelusta, retkistä yms. Käytännön asioista (ruokavalio, läksyjen teko ym.) tulee sopia suoraan ohjaajien kanssa.

Toivottavaa on, että huoltajat pitävät yhteyttä ohjaajiin kaikissa lapsen hoitoa koskevissa asioissa. Erityisen tärkeää on aina etukäteen ilmoittaa, milloin lapsi tulee hoitoon, jos hoidon tarve on epäsäännöllistä. Samoin poissaoloista tulee ilmoittaa ohjaajille. 

Hakulomake köytyy Kokkolan kaupungin www.kokkola.fi-sivuilta!

 

Kokkolan 4H-yhdistys järjestää iltapäivätoimintaa seuraavissa paikoissa

 

Iltapäiväkerhon ohjaajat tavoittaa parhaiten klo. 12.00 ( 11.00 )-16.00 ( tekstiviestejä voi laittaa muulloin ). Ohjaajien lisäksi ip-toiminnassa voi olla työssäoppijoita, harjoittelijoita ym.

Koivuhaan iltapäivätoiminta, ent. EHAn tilat, käynti neuvolan ja Koivutuvan välistä.
puh.  040 5187 609

Vastaava ohjaaja Julia Rieskaniemi

Lohtajan kirkonkylän koulu, yläkoulun alakerrassa nuorisotiloissa, puh. 044 500 7676, vastaava ohjaaja sij. Liisa Nissilä

Torkinmäen koulun iltapäivätoiminta, Korpintie 4

puh.  040 7383 966,
Vastaava ohjaaja Laura Vesikko 

Ykspihlajan iltapäivätoiminta koulun tiloissa 
puh.  040 3562 102

Vastaava ohjaaja Maria Kronqvist