Jäsenyys

Liity nyt jäseneksi, saat rahanarvoisia etuja!

4H tarjoaa monipuolista toimintaa, jossa jäseneduilla on merkittävä rooli. 
Saat alennuksia retkistä,kursseista ja yksittäisistä tapahtumista sekä osasta kerhoista.
Kevätkaudella jäsenille tarjolla edullisesti/ilmaiseksi esim.keilailua,laskettelua ja airsoftia.
Valtakunnalliset jäsenedut löydät helposti, kun olet ladannut puhelimellesi digitaalisen jäsenkortin.Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Eri puolilla Suomea olevat yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Jäsenkausi on rullaava. Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12 kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun automaattisesti, ellet irtisano jäsenyyttäsi.

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 40,- ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 85,- vuodessa.

Jäsenedut ovat toiminnassa entistä merkittävämpiä, saat alennuksia retkistä,kursseista ja yksittäisistä tapahtumista. 

Digitaalinen jäsenkortti

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. .

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/